TESTIMONIOS REALES

M. A

Excel•lent! He demanat un briox Pomar i un Maresme, hem gaudit molt. Les textures, els sabors, que bo!!!! Gràcies per apropar-nos aquest plaer! Repetirem!

F.V

Els pastissos individuals són deliciosos, amb una barreja de gustos impressionant i molt encertada. Caprice des Dieux

D. A

 

Vaig comprar un cheescake i em va semblar espectacular. Va sobrar una mica i el vam compartir amb els veïns del costat que encara m'ho recordaven uns dies després. Súper!

M. G

Les millors coques que hem provat mai. Espectaculars! Recomano moltíssim la de Llavaneras. És un exitàs rotund! Enhorabona Iván!

X. M

vaig fer una petició especial de coques , tant les coques com les explicacions d Ivan , no tenen preu!!! simplement recomano que li feu costat per comprar postres, que us arrancaran una exclamació de satisfacció!!!

P. H

Avui Ivan ens a fet una coca de full amb crema. Moltes coques saben "a res". Primer un vermut important. Ha seguit un segon plat també potent i costava arribar a les postres. I han arribat. Coneixen la famosa coca de Llavaneres?.Doncs si aquesta és bona, pensin en alguna cosa molt superior. Prepareu un bon cava a punt de congelació i endavant amb el full de crema. Només una paraula, Impressionant. Moltes gràcies Ivan.,